Kevään tunnelmaa asuntoon

Kevään sisustuselementit saavat usein inspiraatiota luonnollisista materiaaleista ja raikkaista väreistä. Uudet tekstiilit ja värikuviot luovat yhdessä modernin, kerroksellisen sisustuksen, jossa on sekä tyyliä, että leikkivää sävyä. Uusimpiin kevään trendeihin kuuluukin viisi tärkeintä tyyliä, jotka löytyvät tästä listasta!

  • 1. Klassikot hauskoilla vivahteilla

Perinteisiin huonekaluihin ja klassisiin siluetteihin on helppo saada uutta eloa väreillä ja materiaaleilla. Erityisesti tuoleissa ja sohvissa nähdään ainutlaatuisia kuvioita, sekä raikkaita sävyjä, jotka tuovat iloista tunnelmaa. Kuviot ja esimerkiksi sametti tulevat näkymään laajalti, luoden uuden tunnelman tuttuihin klassisiin esineisiin.

  • 2. Hempeät ja pehmeät värit

Tämän kevään värimaailma on kuin jäätelöistä, aprikoosin, liilan, hiekan ja vadelman sävyt ovat muodissa, ja tämä tuo mieleen hempeän aurigonlaskun. Selkeitä, lämpimiä tekstiilejä vasten värit pääsevät oikeuksiinsa ja esimerkiksi pöytäkaluston uusiminen voi olla helpoin tapa tehdä sisustuksesta uuden veroinen.

  • 3. Muotoilun yksityiskohdat

Rottinki ja korihuonekalut ovat myöskin suosittuja, samoin kuin muut luonnollisia materiaaleja käyttävät huonekalut. Aaltoilevat linjat ja vilttien käyttö modernilla tavalla tulee tekemään tilaan nykyaikaisen tunnelman. Tämäntyyppisten huonekalujen avulla huoneeseen saadaan helposti erilaisia tasoja ja siitä tulee puhtaan tuntuinen. Paras tapa aloittaa huoneen muuttaminen on hankkimalla kunnon matto, joka tuo uuden tunnelman heti.

  • 4. Mosaiikkibetonin kasvu

Mosaiikkibetonin uskotaan yleistyvän paljon seuraavien vuosien aikana, erityisesti kylpyhuoneiden sisustamisessa. Muita trendikkäitä valintoja ovat marmori, graniitti ja tietenkin kvartsi. Mosaiikkibetoni toimii hyvin esimerkiksi pieninä yksityiskohtina, tai suuremmassakin kaavassa, marmorin leikkimieliselle vastineelle.

  • 5. Tropiikin maiden tyyli sisustuksessa

Marokon, Tansanian ja Meksikon tyylit näkyvät uusissa trendeissä vahvasti ja tämä tuo esille luonnolliset värit ja materiaalit. Värimaailman pysyessä hillittynä, voidaan panostaa vaikka lumoavaan tuoliin, tai sohvapöytään, joka saa aikaan keskustelua ja tuo kiehtovan vangitsevan ilmapiirin tilaan.