Niksit joilla siisti koti on arkea

Jokainen haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi. Jos tarkoituksena on uran, suhteiden tai terveyden kehittäminen, kannattaa aloittaa kodin kehittämisellä, sillä se antaa pohjan uudelle alulle. Kun koti on siisti ja järjestyksessä, on paljon helpompi olla uusi tehokkaampi, terveellisempi ja järjestelmällisempi ihminen. Kun vaatekaapit pursuavat tavaraa, posteja on lattialla kasoittain ja keittiö on täynnä pesemättömiä astioita, ei kukaan pysty pysymään kovin innokkaana. Pelkästään sähköpostin puhdistaminen voi tehdä olon paremmaksi, joten kun koko asunto näyttää hyvältä, on mieli helposti korkealla!

Keskity eteiseen

Eteiseen saavutaan aina työpäivän jälkeen, joten sen tulee olla toimiva, mutta kutsuva tila. Eteiseen ei kannata laittaa liikaa tavaraa, mutta sieltä tulee löytyä esimerkiksi taso tai penkki, jolle postit ja muut kantamukset voidaan asettaa.

Kylpyhuone hehkuvaksi

Kylpyhuoneessa kaappitila on usein rajallista, joten ei tule hankkia liikaa tarvikkeita. Näitä kaappeja ja tasoja tulisi käyttää ainoastaan käyttötavaroille, jolloin tunnelma pysyy siistinä. On parempi panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, kuin suureen määrään.

Keittiö kauniiksi

Keittiön tulisi aina näyttää selkeältä ja siistiltä, minkä jokainen kokki varmasti tietää. Tasojen päällä olevat koristeet voivat olla mukavia, mutta niiden on hyvä olla myös käytännöllisiä. Turhia tavaroita on turha keittiössä säilyttää ja niistä tulisikin hankkiutua eroon.