Uusimmat keittiötrendit

Mikäli edessä on keittiöremontti, tai vain pienet muutokset, joilla halutaan piristystä päivään, kannattaa seurata uusimpia keittiötrendejä!

Rohkeat, elävät värit

Kirkkaat värit ovat tällä hetkellä suosiossa, sekä isoina, että pieninä määrinä. Tämä tarkoittaa sitä, että keittiöstä voi löytyä pieniä kirkkaan keltaisia yksityiskohtia, tai koko saareke voidaan maalata uudella värillä. Keittiön väri on äärettömän tärkeä valita kotiin sopivaksi ja sellaiseksi, jossa kodin hengetär viihtyy!

Herkät pastellin sävyt

Pastellin sävyjen käyttäminen tuo lukuisia etuja sisustukseen ja antavat jopa pieneen tilaan hauskan vivahteen. Mikäli ei vielä uskalleta lähteä räiskyvien värien pariin, on pastellin värien käyttäminen pienissä määrin turvallinen vaihtoehto.

Sinisen sävyt suosiossa

Aina vaaleansinisestä tumman siniseen, sinisen eri sävyt ovat suosiossa keittiötä suunniteltaessa. Tällä voidaan luoda rohkeita ja dramaattisia päätöksiä, jotka tekevät koko talon sisustuksesta tyylikkäämpää.

Lämpimät neutraalit sävyt ja kullan hohde

Kulta on ollut muodissa jo hetken aikaa, mutta uusimpana villityksenä on sen yhdistäminen luonnollisiin materiaaleihin. Neutraalien värien, kullan ja maanläheisten raaka-aineiden yhdistäminen saa aikaan lämpimän tunnelman, jossa on sekä tyyliä, että sisältöä.

Monikäyttöiset saarekkeet

Keittiösaarekkeet ovat pysyneet suosiossa pitkään ja uusin trendi onkin tehdä niistä monikäyttöisiä. Ruokapöydän lisäksi saareke voi sisältää viinivaraston ja lavuaarin, sekä säilytystilaa, mikä tulee pelastamaan monen keittiön.