Sisustustrendit muodikkaille naisille

Useille naisille mieluista ajanvietettä on katsella mallien kävelyä lavalla, päällään rohkeat ja villit asut, joita ei päästä kaupan hyllyillä ihailemaan vielä kuukausiin. Muoti uusiutuukin niin usein, että suunnittelijoiden on oltava kaikkien luovien trendien edellä. Kahdesti vuodessa päästään ihailemaan muotiviikon tuloksia, joissa tulevan kauden trendit selviävät kaikille. On myös kiinnostavaa nähdä, kuinka monella suunnittelijalla on hyvin samankaltaisia elementtejä näytöksissä, aina värimaailmoista kankaisiin, kuvioihin ja muotoihin. Nämä trendit eivät kuitenkaan motivoi pelkästään muotia, vaan vaikuttavat myös kodin sisustukseen. Uusimpiin trendeihin kuuluukin:

Teddy turkit

Turkikset ovat olleet pysyvässä suosiossa sekä muodin, että sisustuksen maailmassa jo vuosien ajan. Seuraavaan trendiin kuuluu kuitenkin hyvin tietynlaatuinen, karvaisempi ja pöyheämpi teddy turkki. Tämä tulee näkymään aina huiveista sisustukseen asti ruskean, beigen ja harmaan sävyissä. Onkin aika vaihtaa kodin kulahtaneet karvatyynyt tummempaan teddy karvaan ja nauttia modernista tunnelmasta.

Pastellin sävyt

Pastellin sävyt eivät ole myöskään mikään uusi asia muodin maailmassa, mutta tällä hetkellä suositaan niin kalpeita värejä, että ne muistuttavat lähinnä valkoista. Jäänsiniset, kylmän violetit ja valkoisen eri värit, pienellä vivahteella keltaista, tai vihreää, ovat uusinta uutta. Kodissa muoti-ilmiö on helppo toteuttaa vaikka tyynyjen, tai ruukkujen, avulla, mikäli koko huonetta ei haluta maalata uudestaan. Kalpeat pastellin sävyt ovat kuitenkin mainio maalivalinta, jos tämä vain sopii omaan tyyliin!

Brokardi vai jakardi?

Muotiviikkojen yhtenä teemana oli brokardi ja jakardi kankaiden käyttö, mikä onkin hyvin suosittua talvikauden vaatteissa. On siis aika tuntea olo hiukan hehkeämmäksi ja hienommaksi, sillä kun kankaat yhdistetään silkkiin ja hienoihin kuvioihin, on tuloksena upea puvustus. Kotona brokardi on saattanut näkyä klassisessa sisustuksessa aikaisemminkin, mutta nyt sitä voidaan liittää moderniin ympäristöön leikkisien värien ja sävyjen avulla. Tämä onnistuu helposti tyynyjen, vilttien ja verhojen kautta.

Urheilua elämään

Urheilullisuuden merkitys on korostunut myös muotimaailmassa ja tämän takia useat vaatesuunnittelijat olivat lisänneet tunnelmaan sopivia asuja valikoimaansa. Kotona samaa tunnelmaa voidaan antaa käyttämällä rohkeita värejä, erilaisia raitoja, tai käytännöllisiä tekstiilejä, kuten puuvillaa.

Vastavärien vaikutus

Vastavärit ovat nousemassa taas suosioon, varsinkin pinkin ja punaisen kohdalla. Raikkaita yhdistelmiä nähdään kaikkialla ja tämä voidaan saavuttaa kotona yhdistelemällä erilaisia koristeita ja tekstiilejä toisiinsa. Näin jopa minimalistinen sisustus herää henkiin ja saa väriä!

Täytteillä muotoja

Täytteille on aina käyttöä ja uusimpana trendinä onkin tikatut kuviot täytteillä. Kotona samaa tunnelmaa saadaan helposti tikatuilla vilteillä, tai päiväpeitoilla, joista osa on niin kauniita, että käyvät jopa taiteesta seinälle ripustettaessa.

Marikukan sävyt valloittavat

Muotinäytöksissä nähtiin paljon iloisia samettikukan sävyjä ja niitä löytyi aina yöpuvuista mekkoihin asti. Kotona valoisuutta voidaan lisätä ruukuilla ja tyynyillä, tai esimerkiksi kokonaan sametilla päällystettyjen tuolien avulla.