Sisustusvinkit eteiseen

Jokaisella kodillatulee olla näyttävä eteinen, sillä aina kotiin palatessa se on ensimmäinen asia mikä nähdään. Tässä paikassa otetaan kengät pois ja ripustetaan takki, mikä auttaa palautumaan kiireisestä päivästä kodin tunnelmaan. Näiden vinkkien avulla saat eteisestä viihtyisämmän.

  • Vaikka ensimmäinen asia mikä kotiin tultaessa onkin ovi, on heti sen takana eteinen ja näkymä ulkopuolelta sisälle ratkaisee. Miellyttävä ja kutsuva matto on usein sopiva vaihtoehto jopa pieneen tilaan ja tähän sopii esimerkiksi antiikkinen matto, jonka tyyliin sopii myös jatkuvan kulutuksen merkit.
  • Tilalla kannattaa leikkiä uskaliaasti, sillä varsinkin eteisen seinälle sijoitettava suuri taideteos, antaa heti tyylikkään kuvan. Dramaattinen lopputulos jättää kaikille kävijöille mieleenpainuvan vaikutuksen.
  • Eteisessä on tärkeää, että vieraille tarjotaan ihailtavaa sisustuksen suhteen lattiasta kattoon asti. Tämä voi tarkoittaa kasvien käyttämistä, mattoja, tuoleja, pöytiä ja koriste-esineitä, joilla saadaan tyylikäs kokonaisuus aikaan, vastakohtien avulla.
  • Valotus on hyvin tärkeä seikka, sillä ensinnäkin se on käytännöllisyyden kannalta tärkeää ja voi myös muuttaa eteisen tunnelmaa. Aina kyntteliköistä metallisiin taideteos lappuihin, jokainen valo tuo omaa tunnelmaa ja luo unohtumattoman sisustuselementin.
  • Eteisen kanssa kannattaa olla rohkea, eikä seurata normeja. Joskus tämä voi tarkoittaa hauskojen ja jopa hiukan hupsujen ratkaisujen tekemistä. Kun eteiseen astuminen tarkoittaa mielenkiintoista kokemusta, on se aina hyvä asia.